Calitate înseamna sa muncesti bine si atunci când nimeni nu te supravegheaza. Henry Ford

Povestea Blc Autohouse Leader a inceput in anul 2005, totul de la o simpla idee a unui om cu o reala pasiune.
Initiativa si perspectiva in domeniul intretinerii si reparatiilor autovehiculelor si motocicletelor s-au concretizat in scurt timp intr-o afacere de viitor, cu un real succes.
Cea mai recenta extindere a service-ului a avut loc pe parcursul anului 2012, cand am hotarat achizitionarea fostului dealer Skoda din Constanta.

Prin intermediul relatiilor comerciale durabile stabilite cu societatile de asigurare, am deschis un punct de constatare ce permite deschiderea dosarului de dauna direct in incinta service-ului.

Compania noastra este recunoscuta pentru reputatia sa, pentru pasiunea cu care se dedica fiecarui client in parte si bineinteles pentru munca extraordinara depusa de angajatii sai, care iti asigura servicii profesionale atât de rutina cat si inspectii de urgenta.

Pentru ca tratam fiecare masina ca si cum ar fi a noastra, ne angajam:

 • Sa te programam in functie de agenda ta
 • Sa iti oferim transparenta in ceea ce priveste reparatiile si nevoile de mentananta ale masinii tale
 • Sa iti punem la dispozitie cei mai buni tehnicieni de diagnoza, pentru rezolvarea precisa si corecta a celor mai complexe probleme
 • Sa iti ofertam piese auto luand in considerare calitatea, pretul si disponibilitatea lor
 • Sa iti oferim garantii competitive pentru toate lucrarile si piesele de care aveti nevoie
 • Sa iti oferim o cota estimativa inainte de demararea oricarei reparatii
 • Sa ne implicam in dezvoltarea relatiilor puternice si de lunga durata cu clientii nostrii, familiile si afacerile acestora, oferindu-le cele mai bune si potrivite servicii si produse auto.

Te asiguram ca:

 • Toate lucrarile din service sunt verificate si aprobate de un director Tehnic experimentat
 • Oferim servicii auto accesibile, executate la cele mai inalte standarde, cu echipament de ultima generatie, ce se ghideaza dupa standarde etice internationale
 • Iti oferim consultatii si planificare pe tremen lung.
 • Luptam pentru implementarea programelor de reducere a impactului negativ asupra mediului inconjurator

15

masini reparate zilnic

2000

cauciucuri schimbate anual

5125

suruburi stranse

Experienta dumneavoastra in service-ul nostru este extrem de importanta pentru noi, de aceea va vom suna pentru a ne convinge ca totul decurge conform asteptarilor dumneavoastra.

Credem ca echipa BLC ofera servicii de exceptie, si pentru a garanta acest lucru si pe viitor, ne verificam continuu performantele, evaluandu-ne tehnicienii si personalul in functie de feedback-ul dumneavoastra. Loialitatea clientilor nostri este un obiectiv principal, de aceea ne tinem de promisiuni, oricat de complicate ar fi lucrarile.